Om hockeybloggar.nu

Historien om Hockeybloggar.nu börjar med en samling hockeyälskande vänner som var besvikna på bristen av djupgående och fokuserade nyhetskällor om SHL och NHL i Sverige. Vi insåg att det fanns ett tomrum att fylla, och 2013 tog vi steget att lansera Hockeybloggar.nu.

Vad som initialt var en liten blogg har med tiden utvecklats till en fullskalig nyhetsportal. Vår tillväxt har varit organisk, drivet av vår konstanta strävan efter kvalitet, noggrannhet och insikt. Idag har vi ett brett team av journalister, analytiker och branschexperter som arbetar dag och natt för att leverera den mest aktuella och pålitliga informationen inom hockeyvärlden.

Vårt fokus ligger på att ge en rikare förståelse av spelet, genom att dyka djupt in i taktiska analyser, spelarprofiler och handelsrykten. Vi arbetar med en rad olika format, inklusive artiklar, videor och podcasts, för att kunna nå ut till vår mångfacetterade läsekrets.

Tack vare en passionerad och engagerad online-community har vi möjlighet att ständigt växa och förbättra oss. Vi är stolta över att ha byggt en plattform som är mer än bara en nyhetskälla – Hockeybloggar.nu är en samlingsplats för alla som älskar hockey, oavsett om du är en inbiten supporter eller bara nyfiken på sporten.

Vi är övertygade om att vår resa bara har börjat och ser fram emot att fortsätta att vara den ledande plattformen för allt som har med SHL och NHL att göra i Sverige. Tack för att du är en del av vår gemenskap.